Wilt u weten wat uw huis waard is?

Bent u nieuwsgierig naar de verkoopwaarde van uw huis? En wilt u een richtprijs, maar zou u eigenlijk nog veel liever ook iets meer weten over de verkoopkansen van uw huis?

Lammert van der Kooi, VHM Makelaar Friesland in Dokkum en Iefke Terpstra VHM Makelaar Friesland in Heerenveen komen komen gratis langs voor een waardebepaling van uw woning inclusief advies over uw verkoopkansen.

Vraag ‘m nu aan per mail of bel voor een afspraak: Dokkum 06-29264454 | Heerenveen 06-15222762


Digitaal kan iedereen tegenwoordig overal navragen wat zijn woning waard is. Speciale software vergelijkt de data en voilà, u heeft uw antwoord al in de mailbox. Meestal wijkt dit flink af van de werkelijkheid,

Dat doen wij anders.

Maar: ook gratis!

  • Wij komen gewoon bij u langs.
  • Bekijken de woning.
  • Taxeren het onderhoud.
  • Kijken zeker ook naar de omgeving.
  • En omdat we de regio kennen, weten we doorgaans ook wat de populariteit is van uw buurt, dorp en zelfs straat. En welke plannen vanuit Provincie of Gemeente die waarde beïnvloeden.

gratis waardebepaling

Reëel en nuchter

Dat klinkt compleet, en dat moet ook, in onze visie. Want gouden bergen beloven kunnen we allemaal. Wij gunnen u de hoogste verkoopprijs, maar we kijken ook nuchter en kritisch mee, zodat u uitkomt op een reële waarde. De echte verkoopkansen.

Bent u wel nieuwsgierig maar denkt u dat een verkoop op korte termijn er nog niet in zit? Gun uzelf zekerheid. Vraag toch deze waardebepaling aan, gratis en vrijblijvend.

Stel dat de waarde toch hoger is dan u dacht?

Of stel dat wij tips hebben over een volgend huis voor u dat wellicht al wel uw droom zou verwezenlijken?

Kennismaken alleen al kan enorm waardevol zijn.

Toch afspreken?

Aanvragen kan per mail : Of bel: 06-29264454