06-29264454
friesland@vhmmakelaars.nl
Facebook messenger
WhatsApp
Vorige | Volgende

Hikkaarderdyk 0 ong BURDAARD

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Te koop bedrijventerreinen, deels aan vaarwater, in Burdaard. Diverse mogelijkheden. o.a. alleen bedrijf, bedrijf en wonen , watersport gerelateerd bedrijf enz.. Prima ontsluiting.

Er zijn nog kavels voor uw onderneming, waar u uw nieuwe pand kunt realiseren. Ook zijn er kavels waar een bedrijfswoning in/bij het pand gerealiseerd kan worden. De kavelgrootte is variabel van ongeveer 1500-2500m² .

Het nieuwe bedrijventerrein Burdaard is al deels gerealiseerd, op het moment zijn er meerdere bouwactiviteiten gaande.

Burdaard, een pittoresk dorp waar de Dokkumer Ee doorheen stroomt, ook wel het mooiste vaarwater van Friesland genoemd. Een dorp met 1200 inwoners. Naast dat er verschillende sportfaciliteiten aanwezig zijn zoals onder andere een voetbalclub, korfbalclub en zelfs een overdekt zwembad heeft het dorp nog veel meer te bieden. Zo bevindt zich er een supermarkt, bakker, cafetaria, hotel-restaurant en vele zelfstandige als ook grotere ondernemingen.

Het dorp wordt verbonden door 2 bruggen, een in het centrum en een aan de rondweg. Aan deze rondweg ligt een camping, met daar tegenover hét bedrijventerrein Burdaard. Het dorp ligt namelijk op een strategische plek tussen Leeuwarden en Dokkum. Hierdoor biedt deze locatie een goede bereikbaarheid op het provinciale wegennet. Daarnaast biedt het bedrijventerrein onder meer ruime mogelijkheden voor watergebonden bedrijven, daar het direct verbonden is met de Dokkumer Ee.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Burdaard
Sectie
A
Perceel
100
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hikkaarderdyk 0 ong BURDAARD

naar Hikkaarderdyk 0 ong BURDAARD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Eén gesprek en u bent verkocht...